37 anys d’història d’un esplai en 17 il·lustracions

Avui vull compartir la història del Club Infantil Juvenil Sanfeliu Sant Ildefons, una entitat de més de 35 anys de recorregut; des de l’any 1975 fins avui en dia treballant de forma ininterrompuda en el camp de la educació de nens i joves en el lleure i en activitats socio-comunitàries als Barris de Sanfeliu (L’Hospitalet ) i Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat).

www.sanfeliu-santildefons.org

Molts dels que vam començar en els inicis encara hi som presents col·laborant i donant suport a l’actual equip de monitors professionals i voluntaris. La nostra societat necessita de moltes entitats que, com aquesta, treballin cada dia en els seus barris introduint una mica més de justícia social. Us deixo més de 35 anys d’història en 17 dibuixos que volen servir d’homenatge a tots als que fan i han fet possible la vida d’aquesta entitat arrelada al seu territori.

 

Si vols pots subscriure't al blog per correu electrònic:

2 Comments

  • Felicitats per la feina ben feta durant tots aquests anys Ladis, i molts ànims i força per tot el que ha de venir!

  • Genial, m’ha agradat molt!!!! Bona idea!!! I força!!!

Join the Discussion

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada