L’autor

ladislaugirona_bn

linkedin

Dels disset als trenta dos anys vaig estar totalment involucrat en el moviment associatiu d’educació d’infants i joves en el lleure a la ciutat de l’Hospitalet, hores d’ara encara hi col.laboro de forma voluntària a la meva entitat mare, el Club Infantil Juvenil Sanfeliu-Sant Ildefons. Van ser anys molts intensos, amb molts aprenentatges i vivències; després han resultat bàsics per a la majoria de reptes professionals que he anat trobant al llarg dels anys.

El segon gran tram vital el va representar la Universitat Oberta de Catalunya, on vaig treballar des del seu orígen al juny de 1994 fins l’any 2006. Una experiència única que em va permetre créixer professionalment desenvolupant diferents responsabilitats.

Aquest intens període laboral va coincidir amb la meva formació. Em va tocar estudiar de gran, de jove, com us deia abans, em vaig dedicar de ple al món dels esplais. Vaig llicenciar-me en Filosofia a la UB (em van donar el premi extraordinari de llicenciatura) i després vaig passar per ESADE a fer l’ADE, i, posteriorment per l’IESE amb el PDG.

Després del periode a la UOC, vaig poder conèixer l’IDEC de la UPF i Infonomia, i em vaig decidir a tirar endavant com a freelance tasques d’assessorament i consultoria per a empreses i organitzacions.